Microsoft Surface va costa 200$ și va fi lansat o dată cu Windows 8 – 26 octombrie!

Publicat pe 15 aug. 2012 - 11:21 de Boboc Gheorghe

Prezentarea tabletelor Microsoft Surface a provocat un mare interes în rândul publicului. Acest nou produs pentru companie a surprins multă lume nu doar prin Windows  8 și RT, dar și prin formele sale, care le distinge de alți producători. Nu se cunoștea doar un detaliu: cât vor trebui cumpărătorii să plătească pentru un astfel de dispozitiv.

Potrivit autorilor blogului Building Windows 8, detalii privitoare la preț și data lansării au fost dezvăluite în cadrul conferinței TechReady15. Microsoft va lansa produsul(Surface cu Windows RT) pe 26 octombrie iar prețul va fi de 200$. Cu siguranță, acest preț nu cuprinde în totalitate costul de productie al tabletei, ca și în cazul tabletei Nexus 7, de la Google. Cu un astfel de preț și sistem de operare tableta are o șansă de succes în fața tabletelor existente pe piață la ora actuală.

De asemenea, se cunoaște că tableta bazată pe Windows RT va cuprinde și o funcție similară PowerNap al calculatoarelor ce rulează pe OS X Mountain Lion. Adică, tableta se va conecta la Internet, va descărca e-mail-uri, va actualiza informațiile în rețelele de socializare totul intr-un mod standby. Potrivit blogului, cu funcția pornită, gadget-urile vor putea funcționa în stand by de la 320 pâna la 409 ore(13-17 zile). Sursa adaugă că tabletele bazate pe RT vor oferi de la 8 la 13 ore de redare video continuă, Full HD.

Amintim că Microsoft a lansat cele două dispozitive în iulie, Surface și Surface Pro (Windows RT și 8). Varianta Surface care rulează Windows RT are un procesor Nvidia Tegra 3 va fi disponibilă pentru vânzare din 26 octombrie, iar cea Pro cu Windows 8, trei luni mai târziu.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: