Aplicatiile iOS ale Zilei [Aplicatii Gratis]

Publicat pe 15 aug. 2012 - 12:22 de Boboc Gheorghe

Salutare ! Astazi a venit ziua noilor aplicatii premium disponibile gratis pentru 1/2 zile grabiti-va si instalatile pe cele care va plac mai mult. Revenim poimaine cu alte aplicatii premium ! Fiti pe faza !

$1,59 -> Gratuit

ShipTycoon2

Ai visat vreodată să ai  cea mai puternica flota din lume? Cu ShipTycoon2 visul tău poate deveni realitate! Construiește propriul port, cumpără nave și fă-ți prieteni.

 

$1 -> Gratuit

Poke Your Friend

Îți plac glumele? Atunci ar trebui să încerci ”Poke Your Friend”. Această aplicație vă permite să vă conectați împreună cu prietenul tău prin Wi-Fi sau Bluetooth și să vp trimiteți mesaje sau sunete haioase de la distanță. Surprinde-ți prietenul în cele mai neașteptate momente.

 

$1,99 -> Gratuit

Steamscope HD

Doar cel mai curajos și nebun supraviețuiește în acest complicat sistem de conducte subterane. În joc vă veți deplasa într-un uriaș sistem de conducte, veți trece prin colectoare de energie și multe obstacole. Vă veți putea bucura de acest joc minunat, pe un iPad. Aceasta este versiunea dedicată.

 

$0,99 -> Gratuit

Steamscope

Doar cel mai curajos și nebun supraviețuiește în acest complicat sistem de conducte subterane. În joc vă veți deplasa într-un uriaș sistem de conducte, veți trece prin colectoare de energie și multe obstacole.

 

$0,99 -> Gratuit

Froad

Froad este o creatură care trăieşte în copaci, care îi place să mănânce tot ceea ce găsește, cu excepţia albinelor. Se pare ca o broasca sau poate nu. Nimeni nu știe, așa că o numesc Froad

 

$1,99 -> Gratuit

Power of Logic

Acesta este un joc clasic de logică, dar care are mai multe opțiuni de rezolvare. Folosiți-vă logica pentru a sparge codul stației electrice.

 

$1,99 -> Gratuit

Razor: Salvation

Apără-ți casa, salvează lumea. Folosește cele 8 arme unice pentru a-ți îndeplini scopul. Un joc pentru toți cei care iubesc adrenalina, și care doresc să-și facă dreptate.

 

$0,99 -> Gratuit

Blueprint 3D

Un fantastic joc 3D, cu un gameplay ce nu a mai fost întâlnit, disponibil doar pentru iOS. Peste 300 de nivele așteaptă rezolvarea. Folosiți logica și imaginația pentru a aranja liniile, într-un mod înțeles.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile neplăcute. Înainte de a descărca o aplicație, verificați dacă datele de aici, corespund cu cele din App Store.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: