Motorola RAZRi, smartphone cu procesor Intel

Publicat pe 21 sept. 2012 - 18:22 de Mîrzac Iulian

Motorola spune ca aceasta este cea mai importanta lansare a lor anul acesta, greu de anticipat, insa RAZRi suna impresionant cu noul lor procesor Intel de 2Ghz. Va veni cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si memoria RAM va fi de 1GB in timp ce ecranul va avea o diagonala de 4.3″, cantarind cand iese de pe linia de productie 126g. Destul de greu dar sa speram ca vine de la acumulatorul de 2.000 mAh care ar trebui sa „duca in spate” noul procesor pentru smartphone-uri.

Alte caracteristici de care stim sunt: ecranul cu protectie Corning Gorilla, carcasa care respinge apa (sau cel putin picaturile de apa) si aici se face referire la Motorla Xoom. Se mai mentioneaza si de un modul NFC, dar si de o camera foto care porneste in mai putin de o secunda si care face fotografii cu o rezolutie de 8MP care este capabila de 10 imagini pe secunda.

Se pare ca va veni mai intai in Europa si America de Sud. Asteptam mai multe informatii, materiale foto/video.

Update: Pretul este de 345 Lire in Marea Britanie probabil pe la 2.300 lei va ajunge in Romania.

 Ati fi curiosi de un smartphone cu solutie Intel ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: