Asa ar putea arata Samsung N7100 Galaxy Note 2

Publicat pe 15 aug. 2012 - 10:29 de Mîrzac Iulian

O randare a viitorului Samsung Galaxy Note 2 a aparut pe Internet. Siteul GSM Arena a primit imaginea nu se stie de unde impreuna cu cateva specificatii. Este a doua imagine care apare pe Internet despre cum ar putea arata Samsung Galaxy Note 2. In email au fost notate si rezolutia de 1280×800 pixeli un ecran Super AMOLED de 5.5 inci, despre care s-a scris in trecut ca va fi defapt ecran FullHD, dar inca nu exista informatii clare daca e 720p sau 1080p.

Alte specificatii notate in email sunt: procesorul quad core Exynos tactat la 1.5 Ghz care e foarte probabil sa fie adevarat si camera de 8 Megapixeli, amandoua se incadreaza in ceea ce gasim pe piata la ora asta inclusiv la Galaxy S III.

Pe 29 August la IFA Berlin Samsung va avea oricum un eveniment in care va prezenta mai multe modele printre care si Samsung Galaxy Note 2, asa ca nu mai e mult, intre timp avem in tara pe piata tableta Galaxy Note Tab 10.1.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: