Dacă lucrezi în e-commerce mergi la Meet Magento 2014

Publicat pe 7 aug. 2014 - 20:31 de Mîrzac Iulian

Meet Magento Romania 2014

Dacă folosești Magento sau pur și simplu lucrezi în comerțul online din România atunci ai motive întemeiate să ajungi la Meet Magento 2014, eveniment organizat la Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca, pe 13 Septembrie, primul de acest gen din țară, inițiativă venită „natural” datorită numărului mare de magazine online care folosesc platforma la noi în țară.

Evenimentele Meet Magento au loc la nivel mondial în peste 10 țări. La eveniment în primul rând veți putea aborda mai multe firme care oferă servicii Magento într-o zonă expozițională și o conferință împărțită în două: o parte dedicată dezvoltatorilor și una business pentru proprietarii de magazine online, furnizorilor de servicii și oamenilor de marketing.

„Cifrele impresionante ale comerțului online în România dar și copleșitoarea impunere a platormei Magento printre dezvoltatorii locali ne-au convins de faptul că românii merită și vor aprecia un eveniment ce îi va apropia și mai mult de conceptele și valorile puternice ale comunității Magento.” a declarat Vlad Stănescu, CEO al MindMagnet, compania ce organizează evenimentul.

Detalii despre eveniment găsiți pe ro.meet-magento.com, iar prețul unui bilet se situează între 35 Euro și 100 Euro.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: