Facebook cumpără o firmă de securitate

Publicat pe 8 aug. 2014 - 8:53 de Mîrzac Iulian

The Facebook logo is pictured at the Facebook headquarters in Menlo Park

Facebook știe că problemele de securitate prezintă cel mai mare risc pentru ecosistemul lor, lumea deja a trecut prin mai multe momente în care lipsa setărilor de intimitate le-a adus indiferența față de rețea, ștergerea contului sau trecerea către Google Plus.

Au fost destule atacuri în ultimii ani care au avut ca țintă site-uri guvernamentale, rețelele de socializare, servicii de email, așa că această mutare este binevenită. PrivateCore este specializată pentru protecția datelor prin soluții software și protecția conexiunilor remote dintre servere.

Oded Horovitz CEO-ul companiei cumpărate a declarat că este o mare oportunitate să lucreze cu o companie atât de mare și va fi și o mare provocare pentru ei să integreze tehnologia pe serverele Facebook.

Nu cred că vor fi de nestrăpuns serverele lor după finalizarea procesului, dar măcar este un upgrade, pentru că siguranță absolută pe Internet nu există.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: