Medal of Honor 2010 – Preview

Publicat pe 29 aug. 2010 - 18:41 de Tita Mihai

Urmatorul joc din seria MOH se va numi simplu Medal of Honor si spre deosebire de titlurile anterioare, actiunea jocului nu va mai avea loc in timpul celui de al Doilea Razboi mondial, producatorii seriei s-au orientat spre razboiul modern la fel ca si „rivalii” lor, producatorii seriei Call of Duty.Medal of Honor va fi produs de Danger Close Games si DICE pentru PC, PS3 si Xbox 360 si va aparea pe data de 12 octombrie 2010.

Plot:

Actiunea jocului are loc in timpul razboiului din Afganistan din 2001, jucatorii vor controla mai multi soldati din cadrul factiuni militare numite „Tier One Operators” factiune formata numai din soldati de elita foarte bine antrenati.

Unul din personajele principale pe care il vom putea controla e cel care se afla pe coperta jocului pe nume Cowboy si despre care se vehiculeaza ca ar fi un veteran adevarat al razboiului din Afganistan din 2001.

Gameplay:

Pentru a se asigura ca jucatorii vor avea partea de o experienta cat mai reala, cei de la Electronic Arts au angajat consultanti din cadrul armatei Statelor Unite. Misiunile din joc se vor baze pe aceleasi principii ca cele din viata reala, jucatorii vor trebuie sa ia cu asalt ascunzatorile teroristilor, vor participa la misiuni de salvare a ostatecilor si vor avea parte de misiuni sub acoperire.

Pentru a duce la sfarsit misiunile jucatorii vor avea la dispozitie elicoptere, jeep-uri si ATV-uri pe care le vor putea controla.

Development:

Jocul va fi produs de cei de la Danger Close Games care se vor ocupa de partea singleplayer si DICE care se vor ocupa de multiplayer. Pentru singleplayer cei de la DCG folosesc motorul grafic Unreal Engine 3 (modificat), iar cei de la DICE se vor folosi de motorul grafic Frostbite Engine.

Cerinte de sistem minime neoficiale:

Sistem operare: Windows XP, Vista, Windows 7

Procesor:           Pentium D 3.0GHz / Core 2 Duo 2.0GHz / Athlon X2

Memorie RAM:    2GB

Hard Drive:        10 GB free HD space

Placa video:       GeForce 7800 GT / ATI X1900  256MB memorie

Jocul se gaseste de cumparat aici.

Video

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Danny 03/05/2011 at 15:26 - Reply

    Tare jocul… S-a adunat praful pe el de cand tot ma tin sa-l incep. :))

Postează un comentariu: