True Crime: Hong Kong – Preview

Publicat pe 31 aug. 2010 - 15:42 de Tita Mihai

True Crime: Hong Kong este al treilea joc din seria True Crime, un joc de tip sandbox asemanator seriei GTA. Actiunea jocului are loc in Hong Kong si il are ca protagonist pe detectivul Wei Shen, care trebuie sa se infiltreze in mafia  chinezeasca – Triadele. Jocul este produs de cei de la United Front Games si va fi publicat de catre Activision. Va aparea pe PC, PS3 si Xbox360.

Plot:

True Crime Hong Kong are aceiasi poveste ca si primele doua titluri, un detectiv care trebuie sa aduca pace in lume, sa impuste baietii rai care-i stau in cale si sa aduca organizatiile criminale in fata legii. Detectivul Wei Shen este ales sa se infiltreze sub acoperire intr-o organizatie mafiota numita „Sun On Yee” unde trebuie sa investigheze afacerile murdare cu care acestia se ocupa.

Gameplay:

Jocul va fi un third-person action in care vom putea conduce masini si motociclete, vom avea parte de lupte corp la corp si in special multe impuscaturi, personajul principal se va folosi de tehnici de free-run asemanatoare cu cele din Assassin’s Creed pentru a ajunge in diverse locuri sau pentru a-si rapune adversarii.

Development:

Dupa vanzarile mici ale titlului True Crime: New York City al doilea joc din serie, cei de la Activision au decis sa nu mai continue seria si s-au axat pe alte titluri mai importante. Pe data de 12 decembrie 2009 insa, Activision a dat publicitatii trailer-ului jocului cu numarul trei din serie numit atunci simplu True Crime, acesta a confirmat ca jocul este in productie si ca va fi publicat de Activision si produs de o noua companie United Front Games spre deosebire de primele 2 jocuri care au fost produse de Luxoflux. Dar se pare ca desi era programat sa apara in 2010 jocul a fost amanat pentru 2011, o data exacta nefiind precizata. Activision a ales sa faca acest lucru pentru le da mai mult timp producatorilor sa finiseze jocul.

Printre actorii cei mai cunoscuti care isi vor imprumuta vocile pentru acest joc se numara:

  • Tom Wilkinson – nominalizat la Oscar, a aparut in Batman Begins, Michael Clayton, In The Bedroom, The Full Monty, Shakespeare in Love, Duplicity, The Patriot, si Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
  • Sammo Hung – cunoscut publicului din Romania drept Sammo Law din „Expertul”
  • James Hong – a lucrat la Kung Fu Panda si Balls of Fury printre altele.
  • George Cheung – a aparut in Rambo: First Blood Part II, RoboCop 2, Lethal Weapon 4, Rush Hour, si Starsky & Hutch.

Trailer

Gameplay

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: