Mavenhut angajeaza !

Publicat pe 8 mai 2013 - 20:16 de Mîrzac Iulian

Mavenhut angajeazaBobby Voicu cauta oameni cu experienta care ar urma creasca alaturi de startup-ul Mavenhut pentru mai multe posturi, dar in special Senior Programmer / Developer pentru iOS sau/si Android. Celelalte posturi disponibile sunt de: Programator si Community Manager. Dar va las pe voi sa intrati pe site sa vedeti daca va incadrati pe cerintele lor si sa le trimiteti un email daca considerati ca sunteti buni pentru acele posturi.

Mavenhut este un startup la care Bobby Voicu este CEO si co-fondator si care a primit o finantare de 550.000 de euro investitie a primit titlul de „Startup of the Year” la Romanian Startup Awards 2013 organizat de The Next Web. Iar Solitaire Arena, unul din jocurile create de MavenHut a primit titlul de Best Webapp (este joc de Facebook, nu am inteles de ce Best Webapp). Am facut rapid un Solitaire Arena, si e printre putinele jocuri de Facebook pe care le-am pornit. Nu este o idee rea, este captivant pentru ca Solitaire joaca foarte multa lume si punandu-te fata in fata cu un alt jucator te preseaza sa termini si mai repede jocul decat ai fi facut-o daca jucai singur. Aici dovedesti ca esti Solitaire Master adevarat ! :)

Si mai interesant devine cand iti vezi prietenii de pe Facebook in clasament. Vad ca colegii bloggeri sunt in top:

  1. Corina-Maria 1162 victorii
  2. Sabina Cornovac 487 victorii
  3. Alexandru Pripis 186 victorii
  4. DevHell 157 victorii
  5. David Ana 84 victorii

Solitaire Arena

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: