HTC One va avea o varianta Mini

Publicat pe 7 mai 2013 - 21:57 de Mîrzac Iulian

HTC One Mini

Zvonurile circula pe Internet si arata un nou smartphone HTC de data asta versiunea mai mica a lui HTC One care a creat atata valva online. Telefonul aparut pe Phone Arena pare identic cu HTC One doar ca bineinteles ecranul este mai mic. Specificatiile arata 4.3 inch, ecran de 720p, procesor dual-core, 2GB RAM, 16GB memorie interna, camera Ultrapixel, 4G LTE, si acumulator de 1700 mAh. Android 4.2 ar fi versiunea cu care smartphone-ul se spune ca ar fi livrat la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al acestui an.

Daca zvonul se si adevereste ar fi foarte interesant de vazut la ce pret se va comercializa acest HTC One Mini, tinand cont ca fratele cel mare are un pret de aproximativ 3.000 lei la precomanda deci am putea sa ne asteptam la ~2.500 lei in Romania poate mai mult. Acum piata cere de o parte telefoane foarte mari peste 5″ pentru ca le folosesc intens pentru multimedia / browsing si pe de alta cei care vor telefoane de maximum 4″.

Cat considerati voi ca este pretul corect pentru varianta mai mica a lui HTC ONE ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 08/05/2013 at 12:51 - Reply

    Mi se pare putin probabil sa lanseze un telefon cu design identic, dar cu ecran mai mic. Zvonuri despre HTC M4, o versiune din clasa medie, au aparut inainte de lansarea lui One si nu cred ca HTC se grabeste sa il aduca pe piata inainte ca varful de gama sa aduca profit.

    • Mîrzac Iulian 08/05/2013 at 13:04 -

      Sigur nu-l vor lansa decat daca HTC One va aduce profit, altfel degeaba vii cu ceva identic mai mic / aseamanator.

Postează un comentariu: