Camera video de actiune de la Sony primeste un update

Publicat pe 8 mai 2013 - 21:49 de Mîrzac Iulian

Camera sport SONY 2

Sony a lansat HDR-AS15 anul trecut primul sau competitor pentru camerele video de actiune care se vand in prostie si in Romania de cand cu GoPro. Update-ul aduce cateva modificari ce tin de calitatea imaginii si alte modificari de utilizarea camerei.

Sony Action Cam (HDR-AS15) permite acum utilizatorilor sa filmeze la rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda, asa ca imaginile video vor surprinde acum detalii mai multe pentru ca se dubleaza viteza cu care se inregistreaza videoclipurile.

O noua functie indisponibila pana acum este modul de filmare Undewater (subacvatic) cu care filmarea sub apa ar trebui sa fie acum si mai clara. Functia produce ajustari mai corecte pentru White balance (balansul de alb) atunci cand esti sub apa.

Lista functii noi/imbunatatite Sony Action Cam HDR-AS15:

  • Filmare la rezolutie 1920×1080/60p
  • Modul de filmare – Underwater
  • Setarea volumului pentru sunetul „bip” dinainte si dupa filmare
  • poti trimite acum videoclipurile inregistrate direct pe Internet cu ajutorul unui smartphone sau tablete. trebuie doar sa te conectezi la camera prin WiFi cu aplicatia inclusa in pachetul cu care vine camera

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: