HERE Maps pe Android de ASTĂZI !

Publicat pe 11 dec. 2014 - 8:49 de Mîrzac Iulian

HERE Maps - Android Știrea zilei de astăzi din lumea tech este că fanii Android pot instala HERE Maps pe propriul smartphone. Dacă nu știați HERE Maps este aplicația de succes pe care Nokia împreună cu Bing Maps de la Microsoft au dezvoltat-o pentru telefoanele Windows Phone. Avantajul ei cel mai mare era că oferea localizare offline a poziției dacă descărcai înainte harta României (sau țării unde locuiești / călătorești), ca apoi să primești și direcționare prin oraș.

Până acum a fost disponibilă doar pentru telefoanele Samsung, însă acum o puteți instala din Google Play Store pe device-uri care folosesc Android 4.1 sau o versiune mai nouă. Sunt 118 țări în lista de hărți offline deci chiar dacă locuiești în țări mai mici ar trebui să o găsești prin listă.

Dacă mergi cu mașina și nu ai GPS, iar Google Maps te-a dezamăgit atunci chiar trebuie să încercați neapărat, design-ul pentru mod-ul auto este foarte bun. Îți arată foarte clar viteza de rulaj, distanța până la următoarea ieșire, etc.

Urmează și o versiune iOS însă va veni cel mai devreme la începutul anului 2015.

Lista funcții HERE Maps Android:

  • navigare turn-by-turn, cu ghidare prin voce;
  • planificarea călătoriilor cu ajutorul Trip Advisor, Lonely Planet, etc – integrate în aplicație;
  • hărți offline;
  • Trafic în timp real, însă cred că pentru România încă nu;
  • împărtășirea locației cu prietenii prin Glympse.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. web design 03/01/2015 at 14:23 - Reply

    eu folosesc navigon, am hartile direct in telefon, mi se pare extrem de bun si simplu de utilizat

Postează un comentariu: