Lumia 928 se lauda cu filmarea pe lumina slaba [Video]

Publicat pe 10 mai 2013 - 11:39 de Mîrzac Iulian

Nokia Lumia 928

Nokia pregateste Lumia 928 probabil ati mai vazut articole pe Internet si totusi finlandezii nu au avut rabdare sa lanseze produsul, ne-au facut si un videoclip demonstrativ in care Lumia 928 isi arata capacitatea de a filma in conditii de lumina foarte proasta, asa ca au filmat noaptea intr-un roller-coaster cu Lumia 928 si in paralel cu Samsung Galaxy S3 si iPhone 5.

Daca nu au filmat cu alta camera cum au facut-o cand au lansat videoclipul de prezentare Lumia 920 si au folosit lumia 928 atunci telefonul chiar are o camera foto buna din ce vedem in videoclip. Verdictul il vom afla dupa ce se lanseaza insa ne-a facut extrem de curiosi. Mai urmeaza Nokia EOS, Nokia 501, si altele asa ca stati cu ochii pe Nokia ca este pe val.

Specificatiile confirmate pana acum ale lui Nokia Lumia 928 sunt: Camera PureView cu senzor capabil de 8.7 Megapixeli (interesant cum companiile au ales sa nu mai creasca numarul de Megapixeli artificial, probabil au simtit ca nu le mai merge), si sistem optic Carl Zeiss bineinteles cu stabilizarea optica de imagine ca la Lumia 920. Specificatiile neconfirmate sunt: ecran Super AMOLED de 4.5 inch, rezolutie HD 1280×768 pixeli, procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5Ghz.

Pe 14 Mai se pregateste o lansare din partea Nokia si s-ar parea ca e vorba chiar de Lumia 928, vom vedea.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: