Cum să ascundem un fișier text în interiorul unei imagini

Publicat pe 13 mai 2013 - 13:44 de Benţalo Roman

În aproape orice film detectiv, banii sau bijuteriile prețioase sunt ascunse după un tablou într-un seif. Nu știu de unde a apărut acest stereotip, dar ceva de acest gen putem face pe calculatorul nostru. Aplicația Free File Camouflage ne permite să ascundem orice fișier text, programă s-au altă imagine, în orice imagine de tip JPG.

camouflage
Free File Camouflage — este un mic utilitar care ne ajută să ascundem informații confidențiale sub masca unei imagini. După descărcarea și rularea programului  e de ajuns să specificați fișierul pe care îl dorim ascunde, apoi imaginea în care vom încărca informația și locul unde vom salva rezultatul. Opțional, puteți seta o parolă.

de-camouflage

Pentru decamuflarea datelor este de ajuns să trecem pe De-Camouflage a file, și să arătăm calea către imagine și dosarul în care vor fi  salvate datele. În plus, programul poate fi integrat cu Windows Explorer.
Free File Camouflage datorită utilizării intuitive, poate fi utilă în cazul în care aveți nevoie de protecția fișierelor, dar nu doriți contact cu sisteme complexe de protecție. Cu acest instrument puteți rapid și în condiții de siguranță, ascunde datele de ochii indiscreti, fără a provoca întrebări inutile.

Povestiti-ne cum ati comunicat pe ascuns cu aplicatia asta sau printr-o aplicatie asemanatoare !

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Mihai 15/05/2013 at 00:06 - Reply

  Forte interesant

 2. Razvan 14/05/2013 at 08:39 - Reply

  Daca se modifica imaginea cu paint sau se modifica numele imaginei, se pierde textul camuflat ?
  Ms

  • Benţalo Roman 14/05/2013 at 10:36 -

   Da se pierde conținutul

Postează un comentariu: