Logitech lansează primii lor mouși wireless silențioși: M330 și M220 Silent Plus – IFA 2016

Publicat pe 9 sept. 2016 - 7:37 de Mîrzac Iulian

m220-onl-blue-profile

Logitech a prezentat la Berlin la IFA 2016 o serie de mouși silențioși modelele: Logitech® M330 Silent Plus și Logitech® M220 Silent. Sunt primele lor modele de mouși wireless silențioși. Ce înseamnă silențioși mai exact: nu emite nici un click atunci când apeși butoanele.

Cred că în 2 ani sau așa ceva vom deveni nostalgici pentru că dacă acum suntem obișnuiți cu sunetul de „click” la muncă într-un open space ori acasă, probabil că fiecare se va simți constrâns să treacă și el pe un mouse silențios pentru că nu va dori să fie singurul care mai face click, click, click iar restul nu. Cred că va deveni enervant pentru restul.

“Trăim într -o lume socială, indiferent dacă lucram într-un spațiu pe care îl împărțim cu mai multă lume, fie că lucrăm de acasă, dar uneori liniștea este cea mai importantă. De aceea am creat moușii M330 Silent Plus și M220 Silent. Inginerii noștri au studiat sursele de zgomot realizate de un mouse de PC și au creat diverse moduri de a reduce nivelul de decibeli, fără a sacrifica calitatea”, a declarat Anatoliy Polyanker, brand director al portofoliului global al Logitech.

Partea mai interesantă la acești mouși silențioși însă nu mi s-a părut a fi că sunt silențioși ci că au trecut în specificații o autonomie de 24 de luni. Ați citit bine. Logitech spune că te va ține bateria 2 ani pentru M330 Silent Plus în timp ce M220 Silen Plus va ține 18 luni. Deci dacă vreți un review real va trebui să mai așteptați 2 ani până să aflați adevărul. Eu m-aș mulțumi și cu un an pentru un mouse. Actualul mouse wireless Microsoft Wireless Mouse 3500 ține cam 2 luni în condițiile în care nu-l folosesc decât câteva ore pe zi.

Preț și disponibilitate

Logitech M330 Silent Plus va fi disponibil pe site-ul Logitech.com și în magazinele de specialitate începând cu luna octombrie la un preț de 39,99 Euro, în timp ce mouse-ul M220 va fi disponibil pe site-ul Logitech.com și în magazinele de specialitate la un preț de 24,99 Euro.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: