Live Location deja pe Facebook Messenger

Publicat pe 28 mart. 2017 - 9:02 de Mîrzac Iulian

Facebook introduce o funcție nouă în Messenger pentru trimiterea locației similară cu cea pe care Google Maps a anunțat-o recent.

Și până acum puteai trimite locația amicilor tăi, dar de câte ori ați trimis-o doar odată atunci trebuia să vă întâlniți ? De fiecare dată mai apărea ceva și trebuia sa o trimiți din nou.

Live Location îți va permite să împărtășești locația către un amic sau un grup timp de 60 de minute.

Funcția asta este mult mai utilă pentru momentele când vreți să vă întâlniți într-un loc aglomerat ori poate sunteți plecați în alt oraș și vă poate ajuta să vă regrupați.

Nu știu ce părere vor avea persoanele care nu au încredere în siguranța datelor pe care Facebook le stochează despre utilizatori.

Odată trimisă locația ta live va putea fi văzută de către ceilalți din discuția de pe Messenger pentru un timp de 60 de minute.

Pe Android trebuie apăsat butonul de locație în formă de săgeată, pe iOS pe cele trei puncte unde găsești opțiuni suplimentare. Dacă nu găsești schimbări acolo înseamnă că nu ai primit încă update-ul la aplicație care este permis eșalonat tuturor utilizatorilor de Facebook Messenger.

Poți porni / opri locația transmisă în timp real prin butonul care îți apare direct pe hartă ca în imaginea de mai sus.

Este o funcție riscantă pentru Facebook ținând cont că în trecut au avut acea problemă cu Messenger care permitea unei extensii Chrome să vadă de unde se trimit mesajele ​și să le așeze pe o hartă. Facebook însă punctează că este la libera ta alegere să dai share printr-un punct pe hartă ori să-l activezi timp de o oră.

Îți place ideea de Locație în timp real în Facebook Messenger ? Cum ți se pare că te va ajuta mai bine ?

Descarcă pentru iOS și Android.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: