LG lansează o tabletă Android cu procesor puternic în Coreea

Publicat pe 31 iul. 2014 - 9:26 de Mîrzac Iulian

LG Tabbook11LG lansează în Coreea de Sud o  tabletă care ar putea să vă surprindă. LG TabBook 11 este o tabletă cu Android 4.4.2 care folosește un procesor Intel Core i5-4200U la 2.6 GHz, 4GB RAM, 128GB SSD, iar ecranul este de 11.6 inch cu rezoluție FullHD și panel IPS. Are și o tastatură glisantă cu porturi USB 3.0 și ieșire HDMI.

Probabil ca și noi vă întrebați ce ar putea face un utilizator cu toată această putere de calcul, totuși este un Core i5, chiar dacă e ULV. Este un test, dar să vedem și rezultatul, plus că dacă și prețul va fi foarte mare nu credem că se va vinde în foarte multe unități. Este un test pentru a observa reacția pieței la un competitor Microsoft Surface Tab care oferă tastatură, putere de calcul și conectivitate, toate doar pe Windows OS.

GPU-ul integrat va fi Intel HD 4400, iar pe lângă memoria imensă de stocare 128GB se poate extinde și cu un microSD. Va cântări 1Kg ceea ce s-ar putea să fie și un pic cam grea.

Credeți că va fi un competitor pentru Microsoft Surface ?

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: