Succesorul lui Nokia 720 în curând

Publicat pe 31 iul. 2014 - 8:40 de Mîrzac Iulian

Nokia Lumia 720Conform mai multor surse online, Microsoft pregătește acum succesorul lui Nokia Lumia 720. Se scrie despre sistemul de operare care evident va fi Windows Phone 8.1 preinstalat, dar și despre o cameră foto „Selfie”, ceea ce mă face să cred ca și camera frontală va avea un senzor mai bun, sau vor fi îmbunătățiri pe partea de soft pentru fanii acestui gen de fotografii.

Restul specificațiilor zvonite sunt: ecran HD (1280 x 720 pixeli) de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 și GPU Adreno 305, care mie pentru Windows Phone mi se pare mai mult decât suficient pentru că bănuiesc că ați văzut cum zbârnâie un telefon cu sistemul acesta de operare.

Camera foto principală este de 8 Megapixeli și folosește elemente de optică construite de Carl Zeiss, se pare că va fi capabilă de fotografii mai bune noaptea, nu se specifică cum, dar bănuiala mea este o diafragmă mai rapidă (un f/2.0 presupun), așa cum mai au pe alte telefoane Lumia.

Se va schimba ușor și designul însă nu mă aștept să fie cine știe ce diferențe, seria Lumia va rămâne seria Lumia așa cum o știm colorată și minimalistă ca și până acum, doar forma corpului și așezarea câtorva butoane sau a difuzorului să se mai schimbe.

Zvonurile spun că Septembrie este data de lansare, deci la iarnă poate să-l avem și în România cel mai devreme în Octombrie și țin să cred că este o informație corectă ținând cont că Nokia ținea în perioada aceasta evenimentul lor anual de lansare a celor mai importante inovații aduse.

Voi v-ați luat un Windows Phone ? V-ați cumpăra ? Ați văzut că au apărut foarte multe din aplicațiile populare și pe acest sistem de operare ? Problema aplicațiilor nu mai este una reala.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: