LG Electronics – rezultate pentru al treilea trimestrul din 2014!

Publicat pe 4 nov. 2014 - 8:50 de Mîrzac Iulian

LG G3

LG Electronics a luat-o pe calea cea bună din momentul în care a început să producă flagship-ul seria G, în momentul în care au reușit să se diferențieze cu produsele sale de un competitor puternic – Samsung. Chiar dacă nu toate dintre ele au avut vânzări record au reușit să aducă venituri importante companiei, iar dacă mă întrebați pe mine: au produse pe categoriile TV, smartphone, tablete mai usable, customer oriented, decât ale celor de la Samsung.

LG Electronics anunţă venituri consolidate neauditate de 14,54 miliarde USD pentru cel de-al treilea trimestru al anului, o creştere de 7,4 procente de la an la an şi un profit operaţional de 449,61 milioane USD, mai mult decât dublul sumei din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Veniturile provin din vânzările record pentru smartphone-uri cu un număr total de 16.8 milioane de unități vândute în al treilea trimestru.

LG Home Entertainment – a înregistrat venituri de 4,56 miliarde USD o mică scădere de 3 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut în schimb profitul operaţional de 127,19 milioane USD a crescut cu 5 procente faţă de trimestrul corespunzător din anul trecut. Vânzările de televizoare LCD a crescut și în acest trimestru ca de la an la an. Estimările lor sunt de creştere a vânzărilor de televizoare 4K Ultra HD și de scădere pentru monitoare sau produse Audio – Video.

LG Mobile Communications compania care a ținut LG Electronics pe plus a avut o creștere de 39% de la un an la altul, și de 16% față de trimestrul anterior. Vânzările de 4,14 miliarde USD şi veniturile operaţionale de 163,16 milioane USD au reprezentat cel mai înalt nivel atins în istoria companiei din cel de-al treilea trimestru al lui 2009. Modelele din seria G și Seria III L sunt cele de la care compania are mari așteptări în continuare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: