iPad Air 2 și iPad Mini 3 pe stoc la eMAG !

Publicat pe 5 nov. 2014 - 8:24 de Mîrzac Iulian

iPad Air 2

Lansate acum două săptămâni alături de noul iMac cu rezoluția extraordinară 5K iPad Air 2 și iPad Mini 3 sunt cele mai noi versiuni ale tabletelor de 9.7″ și de 7.9″. iPad Air 2 este o versiune refăcută, cu un procesor mai rapid A8X, o cameră mai bună, conexiune wireless mai rapidă și nu în ultimul rând acum este mai subțire fiind mai subțire decât un creion cum reclama lor sugerează însă ca să fiu mai precis, tableta are 6.1mm grosime.

Procesorul lui iPad Air 2 va permite o procesare grafică de 2.5 ori mai bună și procesarea datelor cu 40% mai rapidă. Nu în ultimul rând amândouă tabletele au primit TouchID sau altfel spus butonul home care poate scana amprenta. Din acest moment vei putea folosi amprenta în loc de parola la deblocare și pentru efectuarea plăților online. Trebuie asociat un card bancar cu amprenta ta și atunci când se cere plata vei valida cu amprenta.

Camera foto a lui iPad Air 2 vine cu un senzor mai bun, cu posibilitatea să înregistreze slow-motion-uri, și va permite fotografii mai clare în condiții proaste de lumină în comparație cu iPad Air.

iPad Mini 3 nu este un upgrade îmbucurător pentru cei ca mine care deja au iPad Mini Retina (iPad Mini 2) deoarece nu există un upgrade consistent, însă cei care aveți iPad Mini cu siguranță ar merita un upgrade, mai ales pentru ecra, nu doar pentru procesor, WiFi, etc. S-a păstrat același procesor A7 care este performant, restul specificațiilor au rămas aproape în totalitate neclintite față de versiunea precedentă.

iPad Air 2vezi ultimul preț

iPad Mini 3vezi ultimul preț

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: