Lenovo K800 primul smartphone cu procesor Intel

Publicat pe 19 ian. 2012 - 20:33 de Mîrzac Iulian

Lenovo a fost una dintre cele mai active companii la CES 2012, iar printre altele a lansat si telefonul K800, care este primul telefon cu procesor Intel lansat vreodata. Noul smartphone cu ecran de 4.5 inci si rezolutie 720p va rula o versiune de Android modificata la fel ca si Lenovo LePhone S2 un telefon business lansat tot la Las Vegas. Interfata sa grafica nu va mai fi la fel cu ce v-ati obisnuit pe Android, insa pare destul de intuitiva.

Lista de specificatii include asa: un procesor Intel Medfield la 1.6 Ghz, Android 2.3, un ecran TFT de 4.5 inci, o camera foto de 8 Megapixeli cu ISO maximum de 3200. Pentru moment telefonul va avea suport pentru retele WCDMA si HSPA+, deocamdata nu se aude nimic ca ar exista si o versiune care sa suporte si 4G LTE (nu ca ar conta pentru Romania). Bineinteles smartphoneul va avea si WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 si conectivitate GPS.

Deocamdata cam atat despre Lenovo K800, vedeti mai jos si cum arata si poate ajunge si pe meleagurile noastre.

lenovo k800

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: