Windows 8 se lanseaza in Octombrie

Publicat pe 19 ian. 2012 - 21:02 de Mîrzac Iulian

Nu iesim inca din zona CES 2012 si de data aceasta venim cu o stire interesanta pe partea de software. Microsoft a facut clara perioada in care se va lansa Windows 8. Se asteapta undeva in luna Octombrie 2012.

Fiind intrebata despre lansare si cand ar putea avea loc Janelle Poole directorul pe relatii publice al Windows Business Group a declarat:

„Nu am vorbit despre data de lansare si in general nu discutam despre asta. Deobicei discutam in termeni de evolutie de la o etapa la alta de dezvoltare a sistemului de operare, iar acum am putea discuta despre o versiune demo pentru consumatorul final care va fi disponibila pe la finalul lunii Februarie.”

„Unul dintre lucrurile dupa care am putea sa ne ghidam totusi este istoricul companiei care ne arata ca se lanseaza cate o versiune a sistemului de operare odata la trei ani, iar in luna Octombrie se fac trei ani de cand a fost lansat Windows 7. Deci luati in considerare si asta.”

In timpul conferintei Acer de la CES,  J.T. Wang – CEO al companiei cu acelasi nume a declarat ca PCurile cu Windows 8 vor fi disponibile la sfarsitul acestui an:

„Cand se va lansa noua generatie a sistemului de operare Windows, in a doua jumatate a anului, vom lansa inca o noua serie de Ultrabookuri”.

Acum asteptam noi vesti despre Windows 8 si pregatiti-va in februarie pentru o demonstratie mai apropiata de versiunea finala a sistemului de operare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: