Lenovo LePhone S2 prezentat la [CES 2012]

Publicat pe 10 ian. 2012 - 22:00 de Mîrzac Iulian

Lenovo a prezentat un smartphone nou la CES Las Vegas dar care nu este hotarat sa sparga piata. Lucreaza impreuna cu un sistem de operare Android 2.3 si este destinat companiilor pentru ca dupa cum au declarat reprezentantii Lenovo are un kernel mai bine securizat. Se pare ca are si o carcasa destul de solida in comparatie cu telefoanele smart de acum, iar interfata grafica este adaptata pentru o utilizare mai simpla – exista o zona de recunoastere a gesturilor si un task manager.

Configuratia va include un procesor single core la 1.4 Ghz, touchscreen de 3.8 inci cu 480×800 pixeli. Va fi disponibil in doua configuratii una cu 512 MB RAM  si memorie interna de 8GB, si o configuratie cu 1GB RAM si memorie interna de 16GB, iar pentru camera foto s-a optat pentru un senzor ce obtine fotografii de 8 Megapixeli si filmeaza 720p, deci configuratii bune am putea zice.

Lenovo LePhone S2 este deja dispnibil in China pentru aproximativ 400$, asteptam disponibilitatea si in tara.

Imagini

Lenovo LePhone S2

Lenovo LePhone S2

Lenovo LePhone S2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: