Portul MicroUSB 3.0 intarzie minimum 1 an

Publicat pe 18 ian. 2012 - 22:28 de Mîrzac Iulian

Va intrebati cumva unde sunt gadgeturile cu portul microUSB 3.0 ? CES 2012 a trecut si lumea domeniului IT astepta si un semn din partea producatorilor sa ofere si produse cu portul microUSB 3.0, si se pare ca tot cu viteze de transfer mici vom ramane cel putin o perioada. Conform USB Implementers Forum va trebui sa asteptam pana la sfarsitul anului 2012 sau chiar inceputul anului 2013 (adica la viitorul CES 2013) pana vom vedea pe piata telefoane mobile, tablete sau alte gadgeturi cu microUSB 3.0.

Ca sa ne mai si linisteasca putin ni s-a transmis si ca rata de transfer nu va fi in orice caz nici macar pe aproape de capacitatea unui port normal USB 3.0 (5Gbps) ci va avea in schimb capacitatea de 800 Mbps.

Noul upgrade al portului USB ar putea aduce incarcare mai rapida pentru ca ofera si un voltaj mai mare, insa daca ne uitam si la alte tehnologii care vin din urma s-ar putea ca microUSB 3.0 sa ramana in urma.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: