Allview lanseaza inca doua noi telefoane

Publicat pe 11 dec. 2011 - 9:10 de Mîrzac Iulian

Saptamana aceasta Allview a lansat telefonul business Dual SIM – Q2 Cloud. Caracteristicile sale de baza sunt: tastatura qwerty, sincronizare, functia de hotsopt, camera foto de 3.2 megapixeli, contivitate WiFi si 3G.

“Q2 Cloud este proiectat pentru a oferi confortul unui telefon inteligent prin posibilitatea utilizarii a mai multor aplicatii Java concomitent, prin suportul Wi-Fi si 3G, optiunea Push& Go, hotspot si multe altele.”a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

Cu ajutorul functiei de sincronizare vei putea face schimb de contacte, date din calendar si intalniri prin serviciile Google sau Microsoft prin Internet. Pentru conectivitatea 3G telefonul poate oferi conexiuni de maximum 7.2 Mbps, iar pentru WiFi telefonul poate conecta pana la 8 persoane simultan la hotspotul creat din telefon.

Ce mai este de mentionat este ca foloseste in soft functii de sharing pe social media, are capacitate multitasking, puteti instala aplicatii din Allview Store si suporta carduri microSD de pana la 32GB.

Q2 Cloud se va putea gasi la pretul de 499 Lei.

Q2 Cloud

Urmatorul telefon este tot un Dual SIM –  S4 Steel – care este un telefon mic tot cu o camera de 3.2 Megapixeli, conectivitate la Internet prin GPRS fata de Q2 Cloud care are 3G.

Caracterisitca de baza a telefonului este bineinteles dimensiunea avand grosimea de doar 8.3 mm. Carcasa lui S4 Steel este din metal si are un design clasic (bar), dispune in plus de un blit LED si o functie Smart Dialer care te ajuta sa gasesti mai usor prietenii din agenda apasand cate o cifra pentru fiecare litera din nume (cum este la sistemul T9).

S4 Steel se va putea gasi la 299 Lei in magazine.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: