Lansarea iPhone 6 și 6 Plus în România !

Publicat pe 1 nov. 2014 - 13:54 de Mîrzac Iulian

Joi seară iPhone 6 și iPhone 6 Plus au intrat oficial pe piață în România putem spune. Ca în fiecare an la Vodafone s-a strâns lumea în locația anunțată pentru lansare din fiecare mare oraș din țară.

În București evenimentul s-a desfășurat într-o nouă locație interesantă la intersecția Smârdan cu Lipscani (în Centrul Vechi dacă nu știți străzile), unde era un fast-food parcă. Are două etaje, doar că sus va fi un fel de zonă de relaxare cu bar. Seara după închidere se va crea un tunel până la scări pentru ca voi să puteți urca la etaj. În magazin poți testa o mulțime de telefoane mobile noi înainte de a le cumpăra.

Primii clienți de iPhone au primit pe loc o husă de iPhone pe care o puteau personaliza după bunul plac pe un calculator dedicat din magazin !

Mi-a plăcut design-ul iPhone 6, până acum l-am mai văzut decât în imagini, are o dimensiune perfectă pentru mine (4.7 inch), iPhone 6 Plus este mare chiar și pentru mâna mea mare, dar vânzările se pare că merg în contradicție cu ce spun, iPhone 6 Plus se vinde în unele țări mai bine decât Note 4.

Vodafone România are și un sistem de buy-back prin care veți putea evalua telefonul vostru gratuit pentru a afla ce discount primiți pentru un telefon înlocuitor. Puteți merge la orice magazin Vodafone, sau să-l evaluați online gratuit.

 Fotografiile de la eveniment le puteți vedea în albumul de mai jos:

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: