Koyos.ro cumpara Sigmanet.ro

Publicat pe 2 iul. 2012 - 11:44 de Mîrzac Iulian

International Transactions & Services SA compania care administreaza Koyos.ro a anuntat cumpararea magazinului online Sigmanet.ro. Site-urile vor opera in continuare separat, sub aceleasi branduri. Sigmanet isi va creste cota de piata de IT si componente, iar Koyos.ro va oferi in continuare acelasi portofoliu de produse IT: tablete, smartphone-uri, aparate foto, electronice, electrocasnice si alte produse pentru casa.

Pana in septembrie Sigmanet va integra sistemul ERP Oracle Business Suite folosit in prezent de IT&S SA. Aceasta integrare va presupune sincronizarea comenzilor, produselor, preturilor si stocurilor. Clientii celor doua magazine online vor beneficia astfel de o platforma robusta, rapida si securizata, conforma cu cele mai înalte standarde internationale din industrie.

Bucurestenii au acum la dispozitie un showroom in zona Baneasa si un showroom in zona metrou Eroilor, insumand peste 1000 metri patrati  suprafata totala. Clientii de pe tot teritoriul Romaniei vor putea beneficia de experienta cumulata a celor doua site-uri prin consultanta gratuita oferita online, servicii de livrare rapida, portofoliu variat si oferte atractive.

Declaratiile oficiale din partea celor doua companii:

Dana Iorga, Director General IT&S SA.: “Am achiziționat Sigmanet.ro pentru că este un operator cu experiență pe piața de IT și componente. Credem în dezvoltarea acestei piețe și  investim în această direcție. Cele două site-uri, Koyos.ro și Sigmanet.ro, vor funcționa în continuare ca două branduri distincte, dar vor fi poziționate în mod diferit. Echipele Sigmanet.ro și Koyos.ro își vor reuni competențele sub umbrela IT&S în beneficul clientului final”.

Bogdan Socol, Director General Sigmanet.ro: “Piața de IT&C se consolidează iar IT&S este partenerul puternic de care Sigmanet.ro are nevoie în momentul de față pentru a crește și a se dezvolta la nivelul potențialului și experienței acumulate în cei 5 ani de existență. Voi rămane aproape de echipa pe care am format-o si de toți partenerii noștri, indiferent că sunt furnizori sau clienți. Voi continua tot ceea ce am început împreună cu Intel, Asus, Microsoft, Seagate, Lenovo, Epson, HP, Brother, AMD, Kingston, GigaByte, Dell, Canon, Corsair, Lexmark, APC, Samsung, LG pentru a enumera doar o parte dintre vendorii care sunt foarte aproape de noi.”

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. florin 11/03/2013 at 20:34 - Reply

  sigmanet= niste dobitoci
  nu mai solutioneaza garantiile – au trecut firma in insolventa – asa ca mi-am luat o mare teapa

  la fel s-a intamplat si cu mediadot

  • Mîrzac Iulian 12/03/2013 at 10:25 -

   Pai ce s-a intamplat mai exact ? Ai incercat sa duci in garantie si nu te-au rezolvat ?

 2. Mîrzac Iulian 24/11/2012 at 12:56 - Reply

  Salut DDDD,
  Am mai auzit de astfel de probleme, se intampla ca din cauza multor comenzi rapide sa se intample asa: sunt 10 oameni pe produs: toti ati incarcat pagina si vedeti ca e pe stoc si cu un anumit pret…. daca sunt 9 pe stoc tu ramai pe afara si se afiseaza pretul cu care mai poate fi adus produsul de la alti furnizori……
  Oricum pacat de procesor !

 3. DDDD 23/11/2012 at 21:56 - Reply

  SIGMANET.RO = Un site total neserios !!! N-am sa scriu prea multe detalii pentru ca nu mai am rabdare, oricum mi-au stricat toata ziua cu atitudinea lor de bisnitari de doi lei …
  Am “prins” (vorba vine) promotia de Black Friday la procesoarele Intel i7 3770k, acestea au fost puse la vanzare la 1300 RON. Imediat am facut comanda. Dupa comanda mea, procesorul a mai fost afisat ca fiind pe stoc, destul de mult timp. Dupa o vreme, acesta aparea ca fiind pe “Stoc limitat”. Abia dupa inca o perioada, acesta aparea ca fiind pe “Stoc zero”.
  Ma suna cei de la SIGMANET si-mi spun ca, nu-mi pot da procesorul cu 1300 RON pentru ca “a expirat” promotia !!! Pai, cum sa expire promotia, daca eu am prins inca de la bun inceput ? Am fost printre primii care am comandat la pretul de 1300 RON, iar dupa mine au mai fost comenzi !!!
  Am intrebat daca procesorul mai este pe stoc. Mi-au spus ca da, procesorul este pe stoc, dar nu la pretul de 1300 RON ci la 1500 RON … Ce marlani !!!
  NU CUMPARATI DE LA SIGMANET.RO !!! Sunt niste neseriosi.

Postează un comentariu: