HP lanseaza noile ultrabookuri Envy si Spectre in tara

Publicat pe 1 iul. 2012 - 12:22 de Mîrzac Iulian

Aseara HP a lansat oficial si in Romania noile ultrabookuri seriile Envy 4 si 6 si Spectre si Spectre XT, dupa o luna dupa lansarea internationala de la Shanghai. Destinate atat sectorului business cat si utilizatorilor obisnuiti noile Ultrabookuri incorporeaza tehnologii inovatoare.

Vedetele evenimentului de lansare au fost:

  • HP Spectre si HP SpectreXT – doua Ultrabook-uri premium ultra-mobile, care ofera o experienta de utilizare iesita din comun in combinatie cu un design extraordinar si un nivel exceptional de performanta.
  • HP Envy 4 & 6 – elegante si puternice, Ultrabook-urile Envy le ofera amatorilor de divertisment cea mai completa experienta multimedia, imbinand cu rafinament caracteristici puternice de sunet si o imagine de o claritate rara.

[quote type=”medium” align=”justify”]  „Ne bucuram sa prezentam deja publicului din Romania cele mai noi ultrabook-uri din portofoliul HP, modelele HP Spectre, SpectreXT și HP Envy 4 & 6 care, cu ajutorul tehnologiilor exclusive HP, vor asigura tuturor utilizatorilor o experienta finala de exceptie”, a declarat Tiberiu Dobre, HP PSG Romania Country Manager. „De la design-ul subțire și inteligent, sunetul de calitate excepțională oferit de Beats Audio sau bateria cu durata lunga de viata, pana la tehnologii care ofera performante sporite utilizatorilor, noile modele reprezinta mixul ideal de viteza de raspuns, mobilitate si stil pentru utilizatorii moderni, dornici de miscare”, a adaugat acesta. [/quote]

HP Spectre si SpectreXT – pentru cei care asteapta o experienta extraordinara

HP Spectre foloseste pentru design sticla in exterior dar si interior, iesind astfel din tiparul ultrabookurilor. Grosimea acestei versiuni este de 20 mm si o greutate sub 2 KG. Pe de alta parte Spectre XT are 14.5 mm grosime si o greutate de 1.39 Kg (impresionant), iar ecranul are 13.3 inci. Va putea fi echipat cu un SSD de pana la 256GB si poate obtine o autonomie de maximum 8 ore. Amandoua ofera porturi, Gigabit Ethernet, USB 3.0 şi HDMI. Viteza este asigurata si de noile procesoare Intel Core, hdd-uri mSATA si tehnologia Intel Rapid Start care reduce timpul necesar de bootare. Pentru multimedia HP a integrat tehnologia Beats Audio pentru a oferi si un sunet de calitate inalta.

HP ENVY. Partenerul ideal pentru orice situaţie.

Ofera o grosime de 19.8 mm si o greutate de 1.79 KH, HP ENVY 4 si 6 sunt mai putin stilizate, adica nu mai folosesc sticla pentru interior exterior. Sunt variante mai ieftine de ultrabookuri insa nu a fost scoasa tehnologia Beats Audio de la Dr. Dre, ofera o autonomie mai mare adica 9 ore.

Sunt ultrabookuri cu dimensiuni de 14 inci sau 15.6 inci, si includ tot ultimele versiuni de procesoare Core si hdd-uri mSATA, tehnologiile Intel Rapid Start si Identity Protection, Smart Response si Smart Connect.

HP Spectre

Disponibilitate

HP Envy 4 – 2.799 Lei (Oferta eMAG)

HP Envy 6 – 4.000 Lei (Disponibil pana in August)

HP Spectre si Spectre XT – 4.700 Lei respectiv 6.700 Lei (Disponibil in HP Brand Store din Mall Plaza Romania din luna august)

Imagini


Video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: