Kindle Fire primeste un nou mic update la versiunea 6.2.2

Publicat pe 18 ian. 2012 - 19:27 de Mîrzac Iulian

Amazon a lansat inca un update cu imbunatatiri minore pentru Amazon Kindle Fire. Singura modificare de tip vizual este un buton care va aparea in browserul sau Silk, functia sa este de a vizualiza paginile in mod fullscreen.

Asemenea celorlalte updateuri si versiunea 6.2.2 va inlatura accesul la root, evident pentru a nu putea face modificari. Nu va panicati acelasi programator ca si data trecuta, Justin Case va salveaza din nou. Utilitarul creat de acesta: BurritoRoot 2 a fost updatat deja si puteti sa il folositi pentru a face din nou root la Kindle Fire chiar si dupa ce ati facut acest software update.

Deci downloadati BurritoRoot 2 si urmati instructiunile de pe forumul XDA Developers.

Amazon trimite updateul la versiunea 6.2.2 wireless atunci cand tableta se conecteaza la Internet si il instaleaza automat, insa daca nu aveti rabdare il puteti downloada manual de pe site-ul Amazon.

Daca rulati ROM-uri customizate precum CyanogenMod sau MIUI nu veti primi update automat.

Tableta Amazon Kindle Fire

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: