Un alt ultrabook de 14″ venit din partea Toshiba

Publicat pe 18 ian. 2012 - 21:43 de Mîrzac Iulian

Samsung au fost primii care au facut public un ultrabook de 14 inci si acum vine si Toshiba cu un model ce va fi disponibil din luna Mai in Statele Unite si apoi in toata lumea. Va face parte din seria Sattelite si va fi diferit de actualul ultrabook Portege in mai multe feluri: este putin mai gros – 2 cm – este mai ieftin si cred ca asta intereseaza pe toata lumea va avea pret de pornire de 799$.

Nu avem o configuratie exacta legata de viitoarele ultrabookuri Sattelite de la Toshiba insa avem urmatoarele informatii: vor avea procesoare Intel Core de a treia generatie (Ivy Bridge), va folosi un HDD si un SSD pentru a mai reduce din costuri.

Fiind expus la CES 2012 avem si cateva detalii culese de pe Internet despre exterior. Este un laptop destinat publicului mainstream, nu are o unitate optica precum cele de la Samsung Seria 5, are un slot pentru carduri de memorie si trei porturi USB, porturi LAN si HDMI, dar si porturi audio si pentru microfon. Ecranul de 14 inci cu rezolutie de 1366 x 766 pixeli este inconjurat de o margine relativ groasa, in timp ce butoanele touchpadului sunt ascunse la acest model sub colturile acestuia.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: