iPhone 5 va fi lansat în octombrie la WWDC, și va avea o carcasa din ”metal lichid” ?

Publicat pe 20 apr. 2012 - 11:04 de Boboc Gheorghe

Au apărut noi detalii privitor la noua generație de iPhone, cunoscută ca iPhone 5. Potrivit ETNews.com, Apple plănuiește să folosească în noul smartphone aliaj din ”metal lichid”, pentru a face noua generație mai subțire și ușoară, dar și mult mai rezistentă la lovituri, sau căzături.

În 2010 Apple a cumpărat compania Liquidmetal Technologies, avînd acces la toate dezvoltările tehnologice ale companiei. Astfel, Apple poate folosi profesioniștii de la Liquidmetal în scopurile companiei, întrucît deține licența deplină, exlusivă în toată lumea.

Nu este exclus ca, aliajele de metal să fie folosite la noul iPhone, a cărui lansare, dupa datele aceleași surse, va fi în cadrul forumului WWDC (Worldwide Developers Conference). În același timp, majoritatea observatorilor cred că noul iPhone va fi lansat in septembrie sau octombrie, ca și actuala generație de iPhone 4S.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: