iPhone 5 e foarte comod în mână!

Publicat pe 8 aug. 2012 - 12:10 de Boboc Gheorghe

În mai mult de o lună, Apple va prezenta a șasea generație de smartphone-uri iPhone. Inițial, prezentarea se aștepta în octombrie, dar din cauza concurenței dure, prezentarea a fost amânată pentru 12 septembrie.

Am auzit și scris foarte mult despre iPhone 5 (sunt șanse, ca noul smartphone să se numească ”the new iPhone” – numele oficial nu se cunoaște) și chiar am văzut multe imagini. Acum însă, un blog francez ne prezintă imagini cu device-ul în mâna cuiva, pentru a vedea cum se poziționează acesta.

 

Inginerii din Cupertino au avut o sarcină destul de grea. Ei trebuiau să mărească ecranul iPhone-ului fără a pierde din ergonomie. Este cunoscut faptul că smartphone-urile cu ecran tactil sunt mai ușor de utilizat decât un telefon compact, permițând să atingă cu degetul mare al mâinii cu care țineți telefonul orice colț al ecranului.

 

Apple a refuzat în mod deliberat mărimile gigantice  de 4.5-inch ale tradiționalelor smartphone-uri Android, întrucât să ții un așa telefon e destul de greu, incomod și stupid.

 

Privind imaginile, vedem că, în ciuda display-ului de 4-inch, noul smartphone Apple se potrivește de minune cu mâna. Ergonomia la care Apple ține atât de mult, nu este afectată.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: