iPad cu tehnologie de recunoastere a gesturilor

Publicat pe 23 dec. 2010 - 10:52 de Tita Mihai

V-ati intrebat cum ar arata un iPad cu tehnologia de recunoastere a gesturilor precum cea incorporata intr-un controler Kinect de la Microsoft? Ei bine daca sunteti curiosi fiti pe faza luna viitoare cand va incepe in „The Fabulous Las Vegas” Consumer Electronics Show.  In cadrul acestui targ cei de la Ellipti Labs vor demonstra cum ar putea arata un iPad cu tehnologia „gesture recognition” incorporata.

Elliptic Labs a incorporat aceasta tehnologie pe un iPad cu ajutorul unui docking station care foloseste ultrasunete pentru a crea o zona touchless la vreo 30 de cm in fata iPad-ului.  Elliptic Labs si-au botezat creatia Touchless Gesture User Interface, si va permita utilizarea iPad-ului doar cu ajutor gesturilor facute din maini.  „Legatura” din docking station si iPad va fi o simpla aplicatie care trebuie instalata si gata, aveti iPad Kinect.

De ce am avea nevoie de un iPad cu recunoasterea gesturilor ? Pai teoria sta cam asa, sunteti in bucatarie si pregatiti ceva de mancare, dar nu mai tineti minte exact reteta, asa ca folositi iPad-ul pentru a o cauta pe net, pentru a da paginile sau pentru a da zoom, totul fara sa atingeti tableta.

Ce credeti, va prinde la public asa ceva? Poate gospodinelor, ca tot am dat exemplu cu reteta sau poate ca si la Microsoft folosit pentru controlul din jocuri.

ipad-kinect

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: