iOS 9.3 Beta 2 a fost trimis spre dezvoltatori

Publicat pe 26 ian. 2016 - 8:15 de Mîrzac Iulian

iOS 9.3 Beta 2 - Night Shift

Apple deja ne-a învățat cu update-urile acestea lansate rapid. După iOS 9 au venit o mulțime de astfel de update-uri și mă bucură că le poate testa oricine dorește după ce sunt lansate și în stadiu Public Beta.

Așadar, cum și imaginea sugerează au apărut niște retușări pentru funcția nou introdusă Night Shift. Funcționalitatea va putea fi accesată direct din Control Center. A apărut un nou icon sub formă de ochi. Meniul pentru Night Shift din setările de Display au fost mutate într-un meniu separat.

Altă schimbare este că în Privacy ai opțiuni acum pentru Media Library.

Utilizatorii din America au primit pe iOS 9.3 și un redesign la aplicația News cu mai multe funcții de personalizare pentru utilizator, dar restul lumii vor găsi schimbări la aplicația Health, CarPlay, și noi gesturi 3D Touch care sunt sigur că vor face fericiți noii posesori de iPhone 6S și 6S Plus. Sunt multe modificări „în spate” în sistem. Am scris impresiile mele despre update aici.

Versiunea Public Beta iOS 9.3 Beta 2 ar trebui sa fie disponibilă astăzi ori mâine, dacă Apple va respecta cu strictețe programul de lansare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: