iOS 10 – Bedtime

Publicat pe 22 iun. 2016 - 8:52 de Mîrzac Iulian

În aplicația Clock vei avea după update-ul la iOS 10 funcția Bedtime care se va asigura că te duci la somn după un program setat de tine în prealabil.
Toată lumea știe că este bine să te duci la somn după un program fix pentru a fi complet odihnit în timpul zilei.

iOS 10 - Bedtime

Odată ce pornești Clock îți apare imaginea de mai sus apoi trebuie să răspunzi la câteva întrebări pentru ca aplicația sa știe: cât timp dormi de-obicei, la ce oră preferi să te trezești, apoi cu cât timp înainte vrei să fii anunțat ca urmează ora optimă de somn.

iOS 10 - Bedtime 2

Odată ce începi să strângi date panoul tău începe să arate ca în imaginea de mai sus. Telefonul va putea estima cu aproximație cam cât timp ai dormit în funcție de activitatea de pe telefon și probabil de când nu ai mai folosit telefonul după ce ai fost anunțat ca urmează ora de culcare. Evident că dacă utilizezi telefonul nu se înregistrează ca oră de somn.
iOS 10 - Bedtime 3

Panoul de setări apare în această imagine. Poți seta zilele când vrei să te trezești la o anumită oră ca și la o alarmă normală, sunetul pentru trezire și volumul alarmei.

Pe scurt Bedtime este pe lângă alarma specializată pentru trezire și un loc de unde poți sa îți reglezi mai bine perioada de somn, pe cât posibil pentru că știu că vă prind serialele până la ora 3 noaptea.

Cam ăsta este Bedtim, o funcție simplă dar utilă integrată direct în sistemul de operare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: