Intel Open Day

Publicat pe 6 ian. 2011 - 13:01 de Mîrzac Iulian

Intel_day_bucharest_header_vf Dupa cum s-a mai auzit pe internet poate printre cunoscuti, daca stiti programatori, de prin Noiembrie Intel a deschis in Bucuresti un centru de dezvoltare software. Mai exact dupa cum declara chiar compania, centrul de dezvoltare software din Romania se va concentra pe construirea de solutii software necesare pentru a crea o experienta cat mai placuta pentru utilizatorii de dispozitive cu tehnologie Intel, de la smarpthone-uri la televizoare smart si chiar dispozitive electronice multimedia pentru autovehicule. In primul rand noua echipa care se va forma la Intel va contribui la dezvoltarea platformei open-source MeeGo pentru telefoane mobile si alte dispozitive mobile.

Cateva dintre aplicatiile dezvoltate de Intel sunt Intel AppUp Center un fel de App Store pentru netbook-uri cu Windows OS. Intel a mai lansat un program in care se va lucra pentru obtinerea capacitatii de a rula aplicatii Google Android pe tablet pc-uri cu procesoare Intel Atom. Compania va angaja aproximativ 40 de specialisti in programare, si se asteapta o crestere a numarului de angajati de trei patru ori mai mare in urmatorii ani pe masura ce compania is va largi diversitatea de proiecte.

Pe scurt evenimentul este recomandat in primul rand programatorilor care vor sa se angajeze in cadrul companiei si altor persoane interesate despre Intel.

Intel Open Day

Intel Open Day va avea loc pe data de 27 Ianuarie 2011 la Hotel Novotel.

Agenda

19:00 – 19:30 pm – Intel in Romania (prezentat de Tanya Dreke, Operations Manager)
19:30 – 20:00 pm – Antrepenoriat si inovatie (prezentat de Mark Harris, Profesor la Universitatea Plitehnica Bucuresti)
20:00 – 20:20 pm – Avantajele Intel (prezentat de Vasily Komolov, Account Manager)
20:20 – 20:40 pm – Oportunitati la Intel(prezentat de Bogdan Diaconescu, Senior Software Engineering Manager)
20:40 – 21:00 pm – Sesiune de intrebari

Tanya Dreke, va vorbi despre noul centru Intel deschis in Romania si despre proiectele pe care le au in plan. Dr. Mark Harris, Profesor la Universitatea Politehnica din Bucuresti si director in cadrul Intel Higher Education & Research Programs pentru zona Europei de Est, ne va oferi o lectie despre antrepenoriat si inovatie. Vasily Komolov, Account Manager la departamentul Intel Staffing, ne va vorbi pe scurt despre ce beneficii ofera Intel ca si companie, si ultimul invitat Bogdan Diaconescu, Senior Software Engineering Manager ne va vorbi despre ce oportunitati de angajare sunt la ora actuala in cadrul companiei Intel la Bucuresti.

Inscrierile se fac AICI. Daca doriti sa aflati mai multe despre planurile companiei Intel in Romania si ce oportunitati deschid atunci sunteti bineveniti.

Numai persoanele selectate vor putea veni la eveniment !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: