Întâlnire QuickMobile: despre afiliere, noul site și gadget-uri

Publicat pe 24 mart. 2017 - 9:01 de Mîrzac Iulian

​Aseară QuickMobile a organizat un eveniment dedicat afiliaților la care s-a discutat liber despre noul site 7.0 și modul în care vom putea colabora mai bine împreună.

Dacă nu ați văzut noul website atunci vă recomand să o faceți. Are o interfață mult mai curată, mai aerisita și mi se pare că se încarcă mai bine față de versiunea anterioară.

Există chiar și o prezentare video:

QuickMobile de când îi știu folosesc o interfață grafică mai simplă cu filtre puține pe categorii. Eu sunt de părere că filtrele sunt necesare pentru cei care nu știu exact ce produs caută pe site, asta dacă sunt în căutarea unui produs mai complicat (cu specificații multe) cum sunt smartphone-urile.

Ce veți observa dacă nu ați mai intrat de curând la ei pe site este că au mai multe categorii de gadget-uri ca niciodată. Wearables, Smart Home, pentru Sănătate, etc.

Îmi place că adaugă prezentări video pe site pentru unele produse noi și interesante.

Chiar ieri la eveniment au adus câteva smartphone-uri foarte interesante, dar și trei roboți cu care puteai să interacționezi și o cameră video 360.

Xiaomi Mi Note 2

După cum vedeți l-am fotografiat primul. Eu nu l-am mai văzut de aproape niciodată. L-am pus în top 3 cele mai frumoase smartphone-uri de pe piață acum. Cel puțin până apare LG G6 și ce smartphone-uri au mai impresionat prin design la MWC Barcelona 2017.

 

Cameră video 360

O poți conecta la smartphone. Există variantă cu microUSB și alta pentru Lightning. Părea să scoată imagini de rezoluție bună și mi-a plăcut are acea husă din cauciuc în care stă bine protejată atunci când o porți cu tine.

Robotul Educațional Idol

A fost cel mai distractiv. Cerea atenție chiar și în timpul prezentării. Este foarte haios și este destinat copiilor, dar noi ne-am distrat cu el de minune. Poate învăța copii să socotească o limbă străină, se poate conecta la telefon și mai poate cânta ori să spună povești. Interacționează cu tine și la atingere.

Am făcut și un scurt videoclip cu el ca să vă puteți face o idee despre el.

 

Ubtech Alpha 1S

Îl poți seta din telefon să facă ce îi spui. Pentru că este un robot foarte mobil îl poți pune să danseze, sa stea în poziții care mai de care mai ciudate. Poți descărca în aplicație de pe internet tot felul de lucruri pe care să le facă.

Partea cea mai interesantă este că poți învăța să programezi robotul să facă lucruri, sau mai cool este că poate imita mișcările tale.

Vivo X9

Este un brand care poate nu este cunoscut te către toți însă acest producător construiește telefoane cu design foarte bun, dovadă stă acest model superb.

Samsung Galaxy C9 Pro

Este cel mai mare telefon de la samsung și care vine și cu o configurație suficient de bună pentru a satisface nevoile oricui. Aduce designul utilizat pe alte smartphone-uri de succes de la Samsung (Galaxy Note).

ASUS ZenWatch 3

Smartphone cu design plăcut însă care se potrivește mai mult bărbaților, pentru că este gros. Integrează o configurație care acum 5 ani era prezentă pe smartphone-uri deci suficient de puternică pentru un ceas.

Folosește Android Wearm un chipset Qualcomm Snapdragon Wear 2100, 512 RAM, este rezistent la apă și rezistă maximum 2 zile cu o încărcare. Este genul de smartphone pe care poți instala aplicații mai avansate, cu interfață grafică adaptată ecranului foarte mic.

Blu Pure XR

Este un brand nou introdus în oferta QuickMobile. Nu cunosc foarte multe despre produsele lor, dar pare un telefon serios. Are următoarea configurație: Ecran 5.5″, 1080×1920, Camera 16MP, 4GB RAM, Chipset MT6755 Helio P10, 3000mAh.

Toate imaginile cu gadget-urile QuickMobile de la eveniment

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: