eMAG deschide un nou showroom în București

Publicat pe 27 mart. 2017 - 8:17 de Mîrzac Iulian

eMAG face o surpriză clienților săi din Sectorul 3 și 4 (să-i spunem mai bine partea de Est a Bucureștiului mai bine) și deschide un showroom în Galeriile Titan. În continuare mai sunt utilizatori care vor să vadă produsele înainte să le cumpere, în timp ce unii preferă doar să vină produsul acasă. Programul este de Luni – Sâmbăta între 09:00 – 21:00

Rezolvă și o parte din problemele de livrare în perioadele în care curierii nu mai fac față cum sunt: Stock Busters, Crazy Days și bineînțeles Black Friday pentru că veți putea ridica din acest showroom. Acum în București aveți de ales pe lângă Showroom-ul din Crângași câteva alte puncte de livrare precum cel din Băneasa și punctele de livrare de la Poșta Română care sunt în multe locuri din București, le găsiți pe toate pe pagina eMAG.

Vor fi și o parte din produse pe stoc (~10.000) în acest showroom pentru ridicare rapidă, iar 70 de angajați vor fi prezenți la locație pentru a oferi servicii clienților eMAG.

Un spațiu dedicat pasionaților de gaming este prezent și la spațiul din Titan cum există în Crângași plus că vor fi expuse mai multe produse de gaming.

 

„Am ales să deschidem un nou showroom în cel mai populat sector al Bucureștiului pentru a veni mai aproape de clienți cu o experiență foarte bună de shopping, care îi va convinge chiar și pe cei care nu au mai comandat până acum să facă primul pas în comerțul online. Estimăm că peste 150.000 de comenzi vor fi livrate anual aici. În plus, ne așteptăm ca, în cel mult doi ani, acest showroom să depășească vânzările celui din Crângași și să devină cel mai mare din acest punct de vedere”, a declarat Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Cu ocazia deschiderii showroom-ului veți putea face comenzi de cel puțin 2.000 lei  în perioada 23 – 31 martie 2017 cu maximum 24 rate fără dobândă prin eCREDIT.

Acum 10 ani era deschis primul showroom din București, iar în prezent au ajuns să aibă showroom-uri în Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Timișoara, Iași, Ploiești și Cluj-Napoca plus 202 puncte de livrare în toată țara în parteneriat cu Poșta Română.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: