Imagini cu iPhone-ul ce se vrea ieftin

Publicat pe 8 iun. 2013 - 3:05 de Benţalo Roman

Cheap-iPhone

Zvonurile despre un presupus iPhone ieftin au inceput de anul trecut. Deoarece diferite surse reclamă diferite informații despre smartphone, este dificil de a determina cine spune adevărul. Pe poze puteți vedea potențialul iPhone a cărui producție a fost confirmată de către furnizori în ultima lună.

Fotografii de „iPhone ieftin» au fost publicate în China de două surse diferite. Ambele imagini au apărut pe serviciul de microblogging Weibo la o diferență de câteva ore. Fotografiile arată că iPhone-ul de buget are panoul din spate de o formă convexă, ca modelul iPhone 3GS. Potrivit persoanelor care au publicat aceste fotografii, smartphone-ul stă perfect în mână în ciuda carcasei ușor îngroșate în comparație cu iPhone 3GS.

New-iPhone

Din cauza barei de protecție, îmbrăcate pe iPhone, este dificil să determinăm materialul. El poate servi drept material plastic sau metal. Se adaugă încă un mister.Este raportat că noul iPhone are un jack pentru căști de 3,5 mm, Lightning, difuzor. Nu este foarte clar unde totul se află în partea de sus sau de jos a aparatului.

Eu nu mă îndoiesc în  autenticitatea fotografiei căci a fost publicată de „utilizator de putere”, ce a postat anterior o fotografie Nokia Lumia 925 înainte de lansarea sa oficială. Să sperăm că după imagini vor urma specificațiile iPhone.

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Doculet 14/06/2013 at 21:29 - Reply

  Sa inteleg ca acesta vrea a face concurenta mini pc ului care este mai ieftin de 100$?
  Intreb asta pentru ca cei care produc acest produs par putin sub presiune.

  • Mîrzac Iulian 15/06/2013 at 13:43 -

   Nu prea vad legatura.
   De ce ar face concurenta cu Mini PC-ul de 100$?
   De ce spui ca sunt sub presiune ?

Postează un comentariu: