TOSHIBA primul lor laptop gaming cu procesor Haswell [Computex]

Publicat pe 8 iun. 2013 - 3:27 de Benţalo Roman

Toshiba-Qosmio-X75

Fără a se gândi de două ori, în urma anunțului noului procesor Intel Haswell, Toshiba a adus la expozitia Computex 2013 noul său laptop de 17.3-inch Qosmio X75. Laptopul se bazează pe procesorul Core  i7 de a patra generație și oferă o grafică accelerată cu ajutorul NVIDIA GeForce GTX 770M cu 960 nuclee CUDA, frecvența procesorului de 811 MHz  și 3 GB de memorie video la 4 GHz.

Noul laptop de gaming este echipat cu 17.3-inch Full HD TruBrite, oferă mai multe configurații pentru stocarea datelor și include o versiune cu o capacitate de hard disk de până la 1,25 TB. Pentru un sunet de calitate sunt integrate difuzoare Harman Kardon, cu suport pentru DTS Sound Studio.

În afară de faptul că Qosmio X75 este perfect pentru gaming, face față cu ușurință la programele complexe de prelucrare a fotografiilor și videoclipurilor. Un bonus plăcut din partea companiei este că  include chiar și versiuni complete ale Adobe Photoshop Elements 11 și Adobe Premiere Elements 11.

Printre altele trebuie mentionat portul HMDI ce ne va da posibilitatea de a afisa  jocuri și filme pe un televizor 4K UHD, iar funcția Sleep & Muzic ne va permite să utilizăm laptopul ca stație audio, are de asemenea îmbunătățită tehnologia USB 3.0 Sleep & Charge, care va încărca telefoanele de la laptop, chiar și atunci când este stins.

Vânzările noului Qosmio X75 vor începe la mijlocul lunii iunie. Pretul începe de la  1.400 dolari deci sa ne asteptam la preturi 8.000 – 10.000 in tara.

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: