Husa cu panou solar pentru Kindle !

Publicat pe 8 feb. 2012 - 18:21 de Mîrzac Iulian

Binecunoscutele e-book readere Kindle de la Amazon sunt cunoscute ca avand o autonomie foarte mare de genul standby 1 luna si utilizare 2 saptamani, in functie de versiune autonomia variaza. Totusi compania SolarFocus Technology a prezentat la CES 2012 Las Vegas SolarKindle o husa care are pe coperta panouri solare, iar in interior este un lacas in care se aseaza Kindle-ul.

La prima vedere SolarKindle ar parea ca nu are rost sa folositi un asemenea accesoriu pentru ca dispozitivul rezista destul de mult, insa producatorul spune odata incarcat cu ajutorul USB-ului iti va prelungi autonomia e-book readerului la trei luni de zile. Sau daca vreti sa o luati altfel, pentru o zi de incarcare la soare veti obtine trei zile de utilizare a e-book readerului.

Husa este imbracata in piele si are si iluminare LED in cazul ca vrei sa citesti seara si care foloseste acumulatorul husei nu a celui de la Kindle.

Husa SolarKindle este deja pe piata din SUA din 15 Ianuarie cu un pret de 80$, in Romaia se pare ca nu este dar poate cei de la Smuff or sa aduca si acest gadget.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bijuterii 10/02/2012 at 12:12 - Reply

    Facilitatea de a citi noaptea face toti banii.

Postează un comentariu: