Nokia Symbian Belle disponibil in Romania !

Publicat pe 8 feb. 2012 - 17:33 de Mîrzac Iulian

Astazi Nokia a anuntat oficial disponibilitatea updateului la Symbian Belle pentru mai multe smartphoneuri printre care se numara: Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 si Nokia Oro. Nokia 500 despre care am mai comentat si care utilizatorii acestui telefon il asteapta din Decembrie 2011 mai asteapta o saptamana, dar eu sunt de parere ca mai bine mai tarziu decat plin de buguri si lipsuri.

Dupa cum poate ati vazut deja, Symbian Belle reprezinta o schimbare majora a telefonului in bine, telefonul tau Nokia va avea o noua interfata grafica, functionalitate mai buna si va fi mai rapid.

Aici gasiti si pasii pe care trebuie sa-i faceti pentru a primi noul Update la Symbian Belle. (Updateul se face cu ajutorul unui PC nu direct prin OTA)

Prezentare Video

Comunicat de Presa

Utilizatorii de smartphone-uri cu Symbian ^3 îşi pot actualiza acum telefonul cu Nokia Belle, care aduce un look proaspăt datorită noii interfeţe, o experienţă de utilizare îmbunătăţită şi performanţă sporită.

Actualizarea Nokia Belle este disponibilă în România începând de astăzi.

Cu Nokia Belle, utilizatorii îşi vor putea transforma smartphone-ul Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 sau Nokia Oro, beneficiind de o serie întreagă de îmbunătăţiri. Nokia Belle pentru Nokia 500 va fi disponibil în următoarele săptămâni.

Nokia Belle oferă mai multe opţiuni de personalizare. Numărul ecranelor principale creşte de la trei la şase, astfel că, prin doar câteva atingeri, utilizatorii pot accesa toate aplicaţiile şi serviciile preferate. Noile widget-uri, acum mai mari, afişează aplicaţiile cele mai importante direct pe ecranul principal, acestea fiind mereu la îndemână. Pentru a muta o pictogramă de pe un ecran principal pe altul, utilizatorii trebuie doar să apese lung pictograma şi apoi să o mute cu degetul pe alt ecran.

Noua interfaţă îmbunătăţită a Nokia Belle include şi noi capabilităţi precum aplicaţii pentru imagini, cu înregistrare video HD la 30 de cadre pe secundă şi un browser îmbunătăţit care permite cautarea rapidă şi vizualizarea de clipuri video pe Web. Structura meniurilor a fost simplificată, fiind adăugată o bară de notificări pentru accesarea rapidă a setărilor sau capabilităţilor de bază.

În plus, cu Nokia Belle vă puteţi spori productivitatea atunci când vă aflaţi în mişcare, cu ajutorul unei game extinse de aplicaţii Microsoft®, puternice, precum Lync şi OneNote, care vor fi disponibile în curând gratuit.

“Sistemul de operare Nokia Belle aduce îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte aspectul, performanţa şi experienţa de utilizare”. Nokia Belle va transforma atât de mult această experienţă, încât utilizatorii vor avea sentimentul că folosesc un nou telefon”, a declarat Marcus Störkel, General Manager Nokia România şi Ungaria.

Instalarea Nokia Belle necesită conectarea terminalului mobil la un PC. Utilizatorii trebuie să se asigure că au instalată pe PC cea mai nouă versiune a Nokia Suite (3.3 sau mai recentă) şi apoi să conecteze telefonul la computerul personal cu ajutorul unui cablu USB. Tutorialul pas cu pas pentru descărcarea actualizării poate fi urmărit aici.

Utilizatorii care nu au acces la un PC dar doresc aceeaşi experienţă de utilizare îmbunătăţită oferită de Nokia Belle pot contacta cel mai apropiat punct de service (lista completă a centrelor de service o puteţi găsi pe http://www.nokia.ro/magazine).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: