Huawei P9 prezentat oficial la Londra

Publicat pe 7 apr. 2016 - 8:56 de Mîrzac Iulian

Huawei P9_camera duala

Huawei Consumer Business Group a lansat mult așteptatul smartphone Huawei P9 într-un eveniment organizat la Londra. Telefonul se remarcă după, cum și imaginea de presă arată, prin cele două camere foto de pe spatele telefonului create în parteneriat cu Leica și care au capacitatea de a obține (conform comunicatului) imagini combinate mult mai bune în comparație cu camerele standard cu un obiectiv și un senzor de imagine.

 “Huawei este entuziasmată să le ofere utilizatorilor modelului P9 cea mai bună experiență de fotografiere cu smartphone-ul, prin integrarea capabilităților Leica, liderul în domeniul opticii pentru mai bine de 100 ani,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Consumatorii din întreaga lume își folosesc smartphone-urile pentru a surprinde miliarde de fotografii în fiecare an. Utilizatorii P9 pot surprinde acum imagini de o claritate nemaiîntâlnită, bogate în detalii și autentice, cu un smartphone deopotrivă atrăgător și puternic.” a completat acesta.

Am impresia că au devenit camerele de smartphone atât de bune încât nu le mai lipsesc decât obiectivele de diferite tipuri așa cum poți atașa la o cameră foto. Acest tip de cameră rezolvă parțial o parte din problemele pe care le aveau camerele cu un obiectiv. În primul rând aduce un nivel de calitate mai mare deoarece acum vei primi o suprafață a senzorului mai mare. Lumină mai bună și imagini mai puțin șterse în condiții de lumină scăzută. În al doilea rând vei primi zoom de calitate mai bună.

Camera oferă și tehnologie mai bună pentru focalizare utilizând trei metode pentru focalizare rapidă și precisă în orice condiții: laser, contrast și calcularea adâncimii. Telefonul va selecta cea mai bună metodă de focalizare pentru orice mediu.

“Leica și Huawei împărtășesc un angajament fără compromisuri pentru excelența în domeniul fotografiei, iar parteneriatul nostru va permite mai multor consumatori din lumea întreagă să se bucure de fotografii uimitoare,” a declarat Oliver Kaltner, CEO Leica Camera AG. “Aprofundăm colaborarea pentru a le oferi utilizatorilor o experiență cât mai bună de realizare a fotografiilor cu telefonul.” a completat acesta.

P9 livrează puterea, conectivitatea și viteza pe care utilizatorii de smartphone-uri premium din momentul de față le așteaptă de la Huawei. Cu un ecran de 5,2 inci, P9 integrează noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz și 64 biti, pentru performanțe de top în industrie. Bateria de 3000mAh de mare densitate oferă utilizatorilor P9 mai multă mobilitate.

Huawei P9 este un smartphone care va fi în top 10 dacă nu chiar top 5 telefoane în 2016, ar fi interesant de văzut ce se întâmplă mai departe anul acesta.

Huawei a prezentat deasemenea și P9 Plus, care integrează un ecran de 5,5 inci, cu tehnologia Press Touch și o baterie de 3400mAh. P9 Plus oferă deasemenea încărcare rapidă dual-IC, oferindu-le utilizatorilor 6 ore de convorbiri cu o încărcare de doar 10 minute.

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB și 3GB RAM cu prețuri începând de la 599€. Modelul P9 Plus va fi disponibil în varianta de 64GB și 4GB RAM cu prețuri începând de la 749€.

Noile modele vor fi disponibile inițial în peste 25 de țări, urmând ca în scurt timp să apară stocuri în toată lumea.

Unde îl găsești?

Vodafone a anunțat că se vor putea lansa precomenzi în perioada 11-28 aprilie, pe site-ul www.vodafone.ro

 

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: