Huawei Honor 8 este disponibil în România

Publicat pe 18 oct. 2016 - 10:21 de Florin Butnaru

huawei-honor-8

Pe data de 5 octombrie la București s-a lansat mult așteptatul model Honor 8 de la Huawei oferind celor interesați de tehnologie oportunitatea de a se bucura de performanțe de top și de un design deosebit.

Unul din aspectele ce îl face pe Honor 8 unul de top e designul contemporan care are în componența sa o carcasă din 15 straturi de sticlă care sunt aplicate printr-un proces special ce crează culori strălucitoare care asigură o experiență vizuală inedită și o diagonală de 5,2 inch. Dat fiind ca acest model are margini din sticlă 2,5D, carcasa se potrivește cu cadrul metalic tăiat în diamant, iar stratul protector este prevăzut în așa fel încât telefonul să fie ferit de stropii de fluide sau în condițiile unui accident.

Noul model are două camere fiecare de 12 MP fiecare: o cameră integrează senzorul RGB pentru a capta culorile, iar cealaltă senzorul monocrom, pentru fotografii mai detailate care poate capta și de trei ori mai multă lumină decât în mod normal, aducând îmbunătățiri la intervalul dinamic al imaginii, diminuând zgomotul de imagine, chiar și din cele cu luminozitate scăzută. În plus cei doi senzori pot folosi o serie de filtre precum ajustarea focalizării după ce am făcut o poză. Astfel poți face imagini subiectul pe fundal blurat.

Pe lângă acestea camera foto, dispune de mai multe funcții și filtre de la Light Painting și modul Beauty până la funcția Panorama, Slow-Motion, modul Food, HDR, Super-Night și Watermark-uri, iar dacă vreți un selfie perfect utilizatorii pot selecta într-o fracțiune de secundă camera frontală de 8 MP.

Honor 8 poate accesa rapid un set complet de funcții datorită opțiunii sale unice Smart Key, o interfață interactivă care permite accesarea rapidă a aplicațiilor frecvent întâlnite printr-o singură atingere, utilizatorii având nevoie pentru menținerea rutinei de zi cu zi doar prin intermediul amprentei personale. Adițional, telefonul permite încărcarea super-rapidă de la 0 la 47% în doar 30 de minute, iar cu o încărcare de doar 10 minute, acesta poate fi utilizat până la 6 ore dacă această utilizare se rezumă la ascultarea de muzică offline. Senzorul de amprentă are o capacitate de auto-învățare ce înseamnă că cu cât mai des este folosit, cu atât acesta devine mai rapid atingând un timp de răspuns de 0,4 secunde pentru deblocare.

Honor 8 dispune de un procesor Kirin 950 Octa-core, tehnologie de producție 16 nm FinFet, ce conține un co-procesor i5 care lucrează în colaborare pentru a crește viteza de procesare și perioada de răspuns și durata de viață a bateriei asigurând astfel pe utilizatorii că au destulă baterie pentru activitățile de pe ordinea de zi. Procesorul e format din 4 procesoare de 2,3 GHz și 4 procesoare de 1,8GHz.

Dispozitivul suportă și conexiuni Wi-Fi pe ambele benzi (2,4GHz / 5Ghz) cu viteze până la 150 Mbps permițând accesarea informațiilor în timp util.

Honor 8 este disponibil prin retailerul online, eMAG la prețul de 1899 RON, urmând ca după să fie disponibil și în magazinele partenere Huawei, iar utilizatorii vor putea alege modelul dintr-o gamă variată de culori: Pearl White, Midnight Black, Sapphire Blue și Sunrise Gold.

Alte caracteristici ale modelului sunt: memoria RAM de 4GB, memorie interna de 32/64GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei cu micro SD card de până la 128 GB și bateria de 3000 mAh (Standard).

https://www.emag.ro/telefon-mobil-huawei-honor-8-dual-sim-32gb-4g-sapphire-blue-honor-8-32gb-blue/pd/DY35V2BBM/

Despre Autor

Postează un comentariu: