Allview V2 Viper S – lansat „la apă”

Publicat pe 18 oct. 2016 - 8:09 de Mîrzac Iulian

allview-v2-viper-s

Allview a făcut un upgrade la seria de succes Viper care a arătat de-a lungul timpului că Allview are și modele foarte bune, care oferă viteză și un design atractiv. V2 Viper S este un terminal care Allview promite că este foarte foarte bine optimizat.

Este dezvoltat într-un parteneriat mai strâns cu Google și MediaTek. V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integrează conceptul FastPass, o soluție menită să ofere utilizatorului cât mai multă libertate în a-și alege aplicațiile care-l interesează.

V2 Viper S suportă 4G în dual mode și standardele FDD și TDD. Telefonul include și o funcție prin care acesta este capabil să descarce date mai mari de 20 MB prin WiFi și conexiune mobilă de date (lucru nerecomandat dacă ai trafic limitat de date mobile, însă utilă pentru cei care nu au limită la trafic).

V2 Viper S este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, rulează sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow și dispune de 3GB memorie RAM și o memorie Flash de 32GB. Spațiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB pentru care există slot dedicat.

Display-ul  este IPS Full HD de 5 inch și include tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) asigură un răspuns rapid al display-ului la solicitările utilizatorului, consum redus de energie și temperatură de lucru mai scăzută.

Camera foto are în componență 6 lentile, iar senzorul produce imagini de 16 MP ajutat de un bliț cu 3 led-uri, iar camera frontală este de 5MP.

V2 Viper S este dotat și cu senzor infraroșu care îți poate transforma telefonul și în telecomandă.

Smartphone-ul V2 Viper S este disponibil pe bază de precomandă pe site-ul Alllview la prețul de 1.149 lei, iar livrările vor începe la sfârșitul lunii octombrie în magazinele online din țară. Prețul este cam piperat, nu știu dacă se vor bate clienții ținând cont că mai sunt telefoane

Aveți grijă că în magazine sunt multe modele Viper.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: