HP lanseaza accesorii cu design indraznet pentru noul an scolar

Publicat pe 2 aug. 2012 - 11:18 de Tita Mihai

Desi vacanta este abia la jumatate, HP deja se pregateste de noul an scolar si lanseaza o serie de produse adresate tinerilor elevi si studenti dar nu numai. HP pregateste o serie de accesorii precum genti si huse pentru laptop-uri, un mouse disponibil in cinci variante versiuni, un rucsac si camere web. Mouse-ul HP X4000 este un model ce ofera o autonomie sporita, este ambidextru ( poate fi folosit si de stangaci si de dreptaci ) si poate fi achizitionat in cinci variante de design.

Gentile si husele HP Signature si HP Slim sunt concepute pentru a oferi protectie sporita laptop-urilor sau notebook-urilor voastre si in plus au un design atragator. Aceste accesorii pot fi folosite cu portabile care au diagonala intre 14 si 16 inci.

Noile camerele web HP pot face poze cu rezolutie de pana la 12 megapixeli si streaming video cu rezolutie de pana la 1080p. Acestea se adreseaza celor care folosesc functia de apel video intensiv si care probabil vor aprecia butoanele pentru functiile de baza pe care camerele le au in partea de sus si software-ul care permite efectuarea de conferinte video in trei. Toate aceste accesorii vor fi disponibile incepand cu data de 6 august.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: