GoPro Hero 4 Sessions lansat oficial

Publicat pe 13 iul. 2015 - 8:42 de Mîrzac Iulian

GoPro HERO 4 Sessions 6

GoPro a lansat săptămâna trecută un nou produs pe piață. Este vorba de o nouă cameră foto adăugată familiei HERO. Se numește GoPro Hero 4 Sessions și este un mic cub de 1 inch creat special pentru cei care contează foarte mult să filmeze acțiunea cu un aparat foto cât mai mic. Defapt principalul avantaj este dimensiunea și greutatea, apoi au mai adăugat la acestea și utilizarea mai ușoară și câteva lucruri de funcționalitate care vor trezi curiozitatea pentru orice pasionat de filmare a sesiunilor de surf, ciclism, etc.

Camera este cu 50% mai mică decât un GoPro Hero obișnuit, dar și cu 40% mai ușoară. Pachetul vine cu un sistem de montare flexibil, care va face montarea camerei foto ușoară pe orice suprafață dură.

Mulți s-au întrebat imediat dacă este și rezistentă la apă ținând cont că nu mai folosește aceeași carcasă skeleton cu care GoPro ne-a obișnuit și care practic a fost una din piesele principale în dezvoltarea acestui brand în stadiul în care se află acum. Ei bine, camera nu are nevoie de o carcasă skeleton, este rezistentă la șocuri până la un anumit nivel așa fără o carcasă de acel gen, însă la apă o vei putea folosi pentru a coborî la o adâncime de 10m.

Device-ul are un singur buton și un display monocrom mic. Dacă apeși odată butonul roșu camera pornește înregistrarea video. Deci pornește și camera și înregistrarea. Dacă apeși încă odată butonul, înregistrarea se oprește. Deci se oprește și filmarea și camera. Asta ar trebui să economisească mai multă baterie față de o cameră foto obișnuită de la GoPro cu 2 butoane și mai multe moduri de filmare / fotografiere. Pentru timelapse, trebuie să ții apăsat 3 secunde butonul de pornire. Pentru a schimba pe alte moduri ori pentru a schimba setările pentru filmare / fotografiere ai nevoie de un accesoriu special (costa în plus) ori de smartphone pe care să pui aplicația GoPro.

Rezoluțiile de filmare sunt: 1440p 30fps, 1080p 60fps, 720p 100fps. Deci nu filmează la rezoluții foarte mari sau foarte rapid, dar cred că obții niște materiale video decente.

GoPro Hero 4 Sessions deci este o cameră mult mai versatilă. O vei putea pune în locuri și unghiuri variate mult mai ușor, însă din ce observ rapid de pe Internet cei care au apucat să o testeze au observat și diferențele dintre un Hero 4 Silver și această nouă variantă. Era de așteptat să nu vină cu aceleași performanțe. Nu are filmare 4K, nu are filmare la foarte multe cadre pe secundă, dar este mică și oferă o calitate rezonabilă pentru filmare. Am comparat-o cu Hero 4 Silver pentru că amândouă coste 399 dolari / euro.

Pe piața internațională s-a lansat propriu-zis pe piață deja însă mai durează puțin până ajunge și în magazinele din România.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: