Vodafone România lansează Supernet 4G+ – viteză și mai mare!

Publicat pe 6 sept. 2016 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Supernet 4G+

Vodafone România lansează Supernet 4G+, care oferă utilizatorilor beneficii suplimentare și cea mai extinsă acoperire 4G+ din țară, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități. În plus, Vodafone România și-a extins rețeaua națională 4G, care acoperă acum 3.500 de localități.

„Ca urmare a investițiilor susținute de-a lungul ultimilor doi ani, rețeaua noastră a evoluat semnificativ și în acest moment este cea mai avansată în valorificarea tehnologiei 4G+ în beneficiul clienților. Lansăm acum Supernet 4G+ și oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, acoperire mai bună în interior și securitate sporită. Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ și infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

„După ce ne-am obișnuit utilizatorii cu servicii superioare prin Supernet 4G, lansăm acum Supernet 4G+, pentru a le oferi clienților o experiență de nouă generație. Cu Supernet 4G+, avem capacitatea de a combina în cel mai bun mod tehnologia și serviciile pentru a susține noile tendințe în comportamentul clienților, care includ creșterea consumului de date pe mobil și jocurile interactive”, a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Odată cu această lansare, Vodafone România anunță și Supernet 4G+ City în Cluj-Napoca și în Iași, care oferă acces la internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în aceste două orașe, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016.

Supernet 4G+ este o tehnologie 4G mai avansată în ideea că acum rețeaua de telefonie mobilă va comunica cu telefoanele compatibile pe două benzi pentru a obține viteze de transfer mai mari.

Pentru promovarea noului standard Vodafone au făcut materialul promoțional de mai jos. Titi Aur (bârladean de-al meu) este în prim plan alături de Cabral în acest test extrem al rețelei de telefonie mobilă.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: