Lenovo Ideapad Miix 510 – competitor pentru Microsoft Surface la IFA 2016

Publicat pe 5 sept. 2016 - 8:57 de Mîrzac Iulian

Miix 510

Lenovo Ideapad Miix 510 este upgrade-ul adus modelului Ideapad Miix 700 lansat anul trecut, tot competitor pentru Microsoft Surface. Vine cu procesor Intel Core i7 din generația a 6-a din seria M (low-power – evident). Autonomia tabletei este tot de 7.5 ore, procesoarele pe măsură ce evoluează în tehnologie ați observat că devin și mai eficiente energetic.

Ideapad Miix 510 seamănă destul de mult cu modelul anterior și folosește în continuare balamaua utilizată și pe seria Yoga. Tastatura se conectează la tabletă cu ajutorul unor magneți. Are un ecran de 12.2 inch și ecran FullHD. Vei mai putea obține configurații de până la 8GB RAM și 1TB spațiu maxim de stocare pe SSD.

Au adăugat și suport pentru USB-C, deja în 2017 cred că vom avea o mare parte dintre produse pe acest nou port deci este binevenit, tranziția trebuie făcută rapid.

Prețul de pornire este unul dintre cele mai atractive puncte. Pornește de la 599$ cu 160$ mai puțin decât versiunea anterioară și care este cu mult mai ieftin decât Microsoft Surface 3.

Apreciez din ce în ce mai mult aceste tablete cu tastatură, pentru că fac din ce în ce mai multe treburi pe acestea, iar cele cu Windows mi se pare foarte utile pentru a îndeplini orice fel de task.Miix 510 Tastatura Detasabila

 

Detalii despre Lenovo Ideapad Miix 510

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: