Google Music All Access in Europa – cu un pas mai aproape de Romania

Publicat pe 8 aug. 2013 - 20:15 de Mîrzac Iulian

Google Play Music

Google Play Music All Access a fost lansat in SUA aproximativ cu 3 luni in urma, iar acum Google a lansat in 9 tari din Europa acelasi serviciu de streaming bazat pe un abonament lunar. Costa 9.99 Lire Sterline in Marea Britanie dar daca te inscrii in perioada de incercare inainte de 15 Septembrie atunci vei obtine si o reducere mica de 2 Lire si vei plati doar 7.99 Lire Sterline pentru serviciul Google.

Tarile in care a fost lansat astazi Google Play Music All Access sunt: Marea Britanie, Franta, Irlanda, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Austria si Belgia.

Ca sa clarificam putin informatiile: Google Play Music All Access nu este acelasi lucru cu Google Play Music . Prin All Access puteti face streaming la muzica pe care o poti cumpara din magazin, iar pe Google Music poti stoca muzica din calculator/smartphone pe care o detii deja.

In Romania avem serviciul Zonga.ro (al lui Sergiu Biris) care a prins destul de mult si isi imbunatatesc serviciul pe luna ce trece, (chiar astazi au lansat o aplicatie pentru iPad) iar Deezer in colaborare cu Orange se lupta sa stranga cat mai multi fani, dar nu stiu ce succes are (probabil doar printre utilizatorii de smartphone-uri cu Orange mai mult pentru ca am vazut ca au si extraoptiuni / abonamente cu trafic „gratuit” pentru aplicatia de music streaming Deezer.

Disponibilitatea serviciilor Google Play unde puteti verifica pe viitor starea lor. Noua nu ne ramane decat speranta ca serviciile Google Play vor ajunge si in Romania in totalitate, mai ales ca acum putem cumpara carti prin Google Play Books.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: